Tuesday, 31 January 2017

Time Capsule Retreat

Assalammualaikum :)

so early 1st January 2017, me and my close friend went to Sg Lembing Pahang untuk pergi ke Time Capsule Retreat. Dengar nama tempat pon dah tauu mmg syiok!

so stay dalam 1 malam je just to have an experience.

untuk bilik capsule ni, RM139 per night



toilet semua kat luar. Ada dalam 4 toilet. Singki pon dekat luar. So kalau nak gosok gigi ke apa besttt sb masa gosok gigi tu mengadap je hutan. HEHE!

kalau sakit perut tengah malam pon takpa sb tak scary mana pon sbb ada lampu.

so aktivity yg boleh buat kt sini ialah;

1. atv
2. hiking bukit panorama
3. air terjun pelangi


aktiviti yg kiterg buat ialah pergi hiking. sbb hasrat nk pi air terjun pelangi tu kena cancel sbb air naik. sb time kitrg pergi tu musim hujan.


Ni la dia view dkt bukit panorama




No comments:

Post a Comment